БСП се готви да поеме мандата за управление. Още следващата седмица

...
БСП се готви да поеме мандата за управление. Още следващата седмица
Коментари Харесай

Свиленски: БСП се готви да поеме мандата за управление |

Българска социалистическа партия се готви да поеме мандата за ръководство. Още идната седмица ние ще представим нашия проект за първите 100 дни на държавното управление, което би трябвало да ръководи България. Ще представим и нашето предложение за Бюджет 2022 година

Това съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 24 МИР - София Георги Свиленски по NovaNews. И добави, че ще беседват с всички политически сили, без ГЕРБ и Движение за права и свободи. 

За “Продължаваме смяната “ социалистът изясни, че първо би трябвало да се види какви са целите им, както и че не се е видяло някакъв знак на смяна във времето, в което са били министри: „ Развяха знамената на това, което ние като съпротива в 44-я парламент изкарахме, тъй че не са свършили нещо ново за България “, сподели още той. 

След тази енергийна рецесия евентуално ще пристигна и икономическа, и обществена такава, защото нещата са директно свързани. Компенсацията, която служебното държавно управление предлага за бизнеса, е от 01.01.2022 година, само че до тогава има 3 месеца: „ Тази поддръжка би трябвало да се направи в този момент, в границите на обновения бюджет би трябвало да се намерят съответните запаси, тъй че да се подкрепи бизнеса и българските жители “, разяснява той.

Георги Свиленски уточни съответно какво ще направи левицата, която влезе в 47-я парламент: „ По отношение цените на енергоносителите - понижаване на Данък добавена стойност на цените на тока и горивата, понижаване на цените от “малката кошница “, обезпечени до 200 или 300 киловатчаса на всяко семейство, както го направиха в Гърция и Испания “, изясни той.

На въпроса по какъв начин Българска социалистическа партия ще изведе страната от здравната рецесия Георги Свиленски отговори: „ Българска социалистическа партия имаше оферти и стратегия още при започването на коронавирус рецесията, имаше и когато тя се беше развила през ноември-декември. Нашите оферти там са доста ясни и точни: първо - всеобщо имунизиране и второ - отделени коронавирус лечебни заведения. “ По думите му и едните, и другите ръководещи са съумели да създадат такова огромно недоверието във имунизацията, че българските жители самите те не могат да вземат решение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР